onsdag den 14. april 2010

I går fik Magni 3 ting...

8 Thomas Tog - dvd´er, en kæmpe kasse Thomas Tog brio og en lillebror.
Lillebroderen kom ganske vist allerede mandag morgen, men Magni fik ham først at se tirsdag eftermiddag.
Det var en nyhed der længe havde ventet på forløsning. Carsten og jeg havde tit snakket med Magni, om lillebror i maven og ladet ham føle når babyen sparkede. Han fulgte sådan set godt og interesseret med i strækmærkerne (togskinner) og den udadvendte navle og havde "ondt i maven" - et stress symptom på at han altså var tydeligt påvirket af den forestående kulmination på den vandte familiesammensætning.

Men tirsdag blev dagen hvor Magni fik sin lillebror at se. Farfar og farmor + de to nisser var kørt ind til hospitalet for at hilse på og det første Magni gjorde var at forelske sig... i det legehus der stod i opholdsstuen!
Da lillebror kom ud gjorde han stooore øjne og smilede glædestrålende, men tilbageholdende.
Han er vist rigtig glad for sin lillebror, synes det er spændende og vil gerne se/kramme og sikkert også holde hvis vi sætter os med ham og hjælper, men han er også tilbageholdende og ved ikke helt hvordan han skal gebærde sig over for ham.
Nu har de kun været hjemme sammen i ét døgn, men der har overhovedet ingen problemer været og Magni sover fint selvom lillebror øffer rundt og brokker sig. Lad os håbe det bliver ved :)

Fødselsberetning kan læses her: http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showpost.php?p=1384958&postcount=112

1 kommentar:

karinaM sagde ...

Også et tillykke herinde til dig Tanja og hele familien med lille yndige lillebror.
Kram fra ene halvdel af dine bus-veninder for nogen uger siden. Karina.