søndag den 19. april 2009

Jamen sådan gør man da

Kæft den knægt bliver stor hurtigt!
Ikke at han er stor rent fysisk, han passer størrelse 74 i tøj, hvilket vel lige svarer til 1 år (og han er 19 mdr) og vejer ca. 10kg. Men han er inde i en selvstændighedsfase og det er bare SÅ tydeligt at han ikke er noget lille hjælpeløst barn mere...

I dag fulgte vi farmand til bussen (kendo) og tog afsted i god tid, så Magni kunne køre vejen på sin scooter som han er blevet helt vild med.
Det var lige noget der passede herren, og selv om han liige mistede herredømmet over den på vej ned ad bakke, var hans eneste kommentar et bekymret "huh", som er han hue der røg af i farten. Ikke et klynk eller kny fra ham, bare op på scooteren igen og så videre der ud af.

På hjemvejen stod det dog tydeligt hvilken opvagt ung mand Magni er ved at udvikle sig til.
Jeg gik en smugle i mine egne tanker, menst opmærksom på at han ikke kom for tæt ud til vejen, da han pludselig svinger køretøjet ind til siden og stiger af.
Der går et par split sekundter før jeg får overskuet hele situationen, men knægten har parkeret sin scooter ved legetøjsbutikkens cykelstativ og står nu forventningsfuld ved døren!
Han er altså ret sej den knægt, det er absolut første gang han har været på "egen hånd" og den butik er ikke noget vi tit frekventerer, men Magni havde tilsyneladende helt styr på hvordan man tager i byen ;).

Ingen kommentarer: