onsdag den 24. juni 2009

Sankt Hans

I år har vi fejret SanktHans i havegrillen.
Far var lettere udmattet efter at have været alenefar det meste af dagen og jeg var også ret flad (men rigtig glad) efter en hel dag med syning i valby :)
Magnis humør fejlede ikke noget, han var lige så fuld af energi som han plejer at være ;).

Til aftensmad havde Carsten bestemt sig for, at vi rigtig skulle hygge i det dejlige vejr, så vi havde købt in til en lækker grilsteg og hvad der dertil sig hører.
Magni syntes særlig godt om tilbehøret : chips eller "diss" som er hans udtale.

Forberedelserne til sådan en hyggeaften foregår somregel ved at Carsten render rundt og pøser en masse brandbare væsker på kullene, bruger en halv æske tændstikker og brokker sig over det går ud hvis ikke han kan se to meter høje flammer, jeg går stille og roligt og flakker mellem computeren og div. små-opgaver som bagekartofler, hvidløgssmør og dip...
Magni vil rigtig gerne være med, så han fik lov at røre dippen. Da han først havde forstået, at piskeriset altså skulle blive nede i skålen gik det faktisk ret godt og han var meget begejstret for den måde den hvide creme fraiche skiftede farve og smag af barbercue pulveret.

Vi spiste nede i vores hyggelige gårdhave, Mangi spiste faktisk også en god del, men oksesteg ER nu ikke det aller største hit når man kun har én kindtand på hver gumme.
Til slut sang vi midsommervisen over de nu helt fantastisk perfekte kul...

...og så ryddede jeg af bordet mens Magni løb en aftentur med sin trætte far.

Ingen kommentarer: