søndag den 20. september 2009

:// Magni har fødselsdag og det har han jo og det er i dag...

Det har han nemlig og for den opmærksomme læser skulle det ikke være nødvendigt at bemærke, at han er blevet hele 2 år ;)
For ca. 1 time siden blev Magni hevet ud af min mave efter et veludført kejsersnit - og straks han landede i sin fars favn var vi enige om, at han bestemt var den Magni vi havde regnet. med.

Nå, men dagen i dag startede med at sove lææænge og efterfølgende hentede farmand morgenbrød.
Trods dårlig planlægning og andre svage sider lykkedes det os at finde et lille lagkagelys, som blev sat i toppen af en trekornbolle - og knægten var henrykt.
Det blev ikke mindre festligt af at han fik en gave. Egentligt var han mere optaget af de to fyrfadslys, at puste dem ud og få mor til at tænde dem igen, men han kunne da overtales til at vise sin gave opmærksomhed da jeg havde åbnet den så meget at han kunne se den Barbapapa der lå i den. Det var ikke en hvilken som helst barpapapa, nej det var en barbapapa-sparegris.
Den gamle sølvbjørn var nemlig fyldt og nu havde Magni den største fornøjelse i nøjsommeligt at sidde og putte alle mønterne over i den ny Barbapapa.
Selve formuen rørte ham ikke, men det at putte penge i - nøj det var sjovt.

Senere på dagen kom der gæster. Carsten havde bestilt en "lille" kagemand ved bageren og den var bare SÅ fin.
Der var gaver til Magni. I et kort fra onkel Tajs og tante Katrine var der 100kr, som Magni straks pillede ud og meget bevidst puttede i spare-barbapapa.
Så var der gaver fra faster Rikke, der fik han 3 biler i træ. de bestod af 3 dele som blev holdt sammen med magneter og altså var det muligt at mikse delene mellem hinanden og lave sjove biler som helt sikkert ALDRIG ville blive en realitet på de danske veje...
Selvom vi dårligt kunne få ham til at sætte bilerne fra sig, måtte han jo videre til næste pakke: et rigtig lækkert fiskespil - også med magnetfisk og fiskestænger. Da denne gave var pakket ud var vores søde artige dreng forvandlet til en tryllebundet ægte hystade.
Han takkede pænt - så mere kontant NEJ! til at få flere gaver, fiskespillet var rigeligt for ham.

Dog måtte mor aller nådigst pakke gaven fra mosser La(r)tté op, et fint sæt tøj med barbafamilien på mavsen og da han så det udbrød han da også et fornøjeligt overrasket "Naaaaii".
Gaven fra mormor, bedstefar + morfar - et par sindsygt lækre vinterstøvler fra arautoRAP vagte vist størst begejstring blandt de voksne, Magni selv var opslugt af sit fiskespil og gaven fra farmor og farfar blev han næsten sur over at få stukket i hånden. Tøjet sagde ham ikke noget (men han bliver glad for det til sommer), men den fine rygsæk med en bamsehund på, blev han senere mægtig glad for. Faktisk tror jeg slet ikke at han var klar over, at den fine pottestol til toilettet også var fra dem, men den syntes han var vældig spændende.

Det var en hyggelig dag og det virkede som om alle hyggede sig. Mosse Larté havde svære tømmermænd, men hun er heller ikke så stor at hun rigtigt kan tåle at drikke igennem ;)

Ingen kommentarer: