torsdag den 24. maj 2012

Sol, sommer og snavs!

I disse dage er vejret pragtfuld, ja det er faktisk mere end pragtfuldt, det er helt perfekt :-)
Det har dog en bagside. Al den sol kræver, at børnene bliver smurt grundigt ind i solcreme, gerne helt om bag ørerne, mindst to gange dagligt.
Når de tillige opholder sig rigtig meget på de dejlige udendørsarealer kan det ikke undgås, at jordbundsfræseren og stundtbarnet kommer lige lovligt tæt på det løsthængende skidt.
Når de er smurt så grundigt ind i den klistrede substans (solcreme) er det en uundgåelig selvfølge, at negerbørnene er de eneste hvide og alle de andre er sorte.

Derfor er badekaret også flittigt i brug om aftenen. Først den ene og så den anden. Først var det Hrolf, der sad og pjaskede fornøjet mens han dunkede skibet ned med en nymfe og udstødte fornøjede hyl mens han gjorde sit bedste for at pjaske vand over alt. Imens sad magni på puslebordet og fik tyndet lidt ud i manken.

Hrolf blev pakket i en badekåbe og smidt ind til manden, der lå i sengen og hvilede sig efter en laaang dag på kursus.
Magni blev puttet i (nyt vand) badet og med samme legetøj blev han overladt til sig selv - han fylder badekaret så godt at det ville vælte hvis han prøvede at komme under - og jeg tøffede ind for at minde Carsten om, at Hrolf altså KUN var iført badekåbe -intet andet!
Bebsebarnet ligger noget så kært med hovedet tæt op til sin fars, men da jeg kommer rejser han sig og stormer hen og vil have et kys. Det får han og straks stavre han hen til sin far og giver ham et kys. Så kommer turen tilbage til mig... og sådan gør han til vi hver har fået 6-7 kys (who counts?).

Jeg går tilbage til Magni, der er i fuld gang med sine sædvanlige væddemål mellem badedyrene, hvem kommer først? Ildmanden eller den anden.
Badet bliver afsluttet og begge børn gjort klar og puttet. Nyvasket og velduftende får de et sidste godnatkys, lyset bliver slukket og ganske hurtigt efter sover de sødt.

Ingen kommentarer: